Angel Martinez/Getty Images
PROCURILO U JAVNOST

ŠPANJOLCI OTKRILI MODRIĆEV 'INCIDENT' S POLICIJOM TIJEKOM UZBUNE ZBOG PANDEMIJE KORONAVIRUSA Suigrač otkrio zanimljivu situaciju s kapetanom Vatrenih

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2020. 19:31

Nema nogometa, utakmice se ne igraju, nogometaši ne treniraju (barem ne kolektivno) pa se svašta stigne napraviti iz kućne radinosti. Tako je primjerice, lijevi branič madridskog Reala Marcelo imao "live" na svom Instagram-profilu. U njemu je sudjelovao i suigrač mu Vinicius Jr. kojem je Marcelo ispričao jednu zanimljivu anegdotu s - Lukom Modrićem. Sve je prenio španjolski As u tekstu pod naslovom 'Modrićev incident s policijom tijekom alarmantnog stanja'.

- Zove me Luka jedan dan, sav u panici na telefon... - započinje Marcelo, dok se Vinicius več počeo smješkati.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije je, da citiramo Marcela koji tu priču priča Viniciusu, jednog dana igrao nogomet sa svojim sinom u dvorištu. Modrićevom djetetu lopta je u jednom trenutku pobjegla na cestu pa ju je pošao tražiti.

Kad je Modrić Jr. već bio na cesti, tada je tamo stigao i policajac koji ga je upozorio da će ga kazniti jer nije u svojoj kući.

Iako Marcelo svom kolegi Viniciusu nije do kraja ispričao što se dogodilo Modrićima tada, očito je da je sve bilo u redu i da je dečkić prošao bez opomene ili kazne. Možda je i Luka izašao urgirati pa je policajac malome "progledao" na trenutak nepoštivanja izolacije.

U Španjolskoj je na snazi karantena, nema izlaženja osim po namirnice ili ljekove pa policija upozorava ili kažnjava građane koji se ne pridržavaju mjera.

Linker
19. travanj 2024 20:42