Daisuke Nakashima/aflo/profimedia
KAPETAN OSTAJE MADRIDU

Španjolci puni hvale za Vatrenog: ‘Modrić je neupitna legenda Reala, logično je da ga čeka novi ugovor‘

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije će vjerojatno produžiti ugovor s Real Madridom
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 07. siječanj 2023. 09:00

Prvog dana nove godine španjolska Marca objavila je da Al Nassr, klub iz Saudijske Arabije s kojim je do 2025. potpisao Cristiano Ronaldo, želi dovesti i Luku Modrića. Kapetan hrvatske reprezentacije, međutim, odbio je saudijske milijardere.

Veznjak Real Madrida još se uvijek želi natjecati na najvišoj nogometnoj razini i planira se umiroviti u kraljevskom klubu, čiji dres nosi od kolovoza 2012. Aktualni ugovor s "los blancosima" istječe mu ovog ljeta, ali 38-godišnji Hrvat se nada produljenju istog, a s obzirom na na njegov značaj u redovima Ancelottijeve momčadi, kao i prezentacije koje pruža, teško je zamisliti bilo koji drugi scenarij osim da mu madridski klub doista i produži ugovor. S tim se slaže i Marca koja piše da je Modrić neupitna legenda Reala, da je svima jasno koja je njegova želja i da je logično da ga klub ispoštuje i ponudi mu novi ugovor.

Isti izvor piše kako Madriđani u svojim projekcijama za budućnost kao nositelje veznog reda vide Auréliena Tchouaménija, Eduarda Camavingu i Judea Belinghama kojeg planiraju dovesti iz Borussije Dortmund.

"Evolucija Realovog veznog reda ne znači da su Kroos i Modrić otpisani. Klub i dalje čeka odluku 33-godišnjeg Kroosa o tome hoće li ostati u Madridu", piše Marca koja je i prethodno isticala kako bi se Modrić i Real trebali bez većih problema dogovoriti oko (jednogodišnjeg) produljenja ugovora.

Linker
27. travanj 2024 06:47