Luka Romero
 SCREENSHOT
BIT ĆE NEŠTO OD NJEGA

Svijetu se predstavio ‘meksički Messi‘! Strašan talent zaigrao protiv Reala i srušio rekord u La ligi

Ovaj je mladić dobio priliku zaigrati posljednjih pet minuta protiv jednog od najvećih klubova svijeta
Piše: SNObjavljeno: 25. lipanj 2020. 09:13

Real Madrid je sinoć u 31. kolu La Lige na stadionu Alfredo Di Stefano bio bolji od Mallorce 2:0, a utakmicu je obilježio mladi 15-godišnji nogometaš gostiju Luka Romero.

Ovaj je mladić dobio priliku zaigrati posljednjih pet minuta utakmice protiv jednog od najvećih klubova svijeta i tako se upisao u povijest. Naime, ovaj sjajni meksički nogometaš postao je najmlađi igrač koji je ikada zaigrao u najelitnijem društvu španjolskog nogometa.

Romero će tek u studenom napuniti 16 godina, a još se ranije očekivalo kako bi mogao dobiti priliku, točnije pričalo se kako će zaigrati protiv Barcelone prije tri kola, ali tada nije bio niti na klupi. Kasnije je bio na klupi u utakmicama protiv Villarreala i Leganesa, a sudbina je htjela da debitira baš protiv Reala.

Ukoliko mu karijera krene u željenom smijeru možemo očekivati da ćemo Romera na TV ekranima gledati godinama, a neki su ga već sada prozvali 'meksičkim Messijem'. Kako god bilo jedno je sigurno, Mallorca u svojim redovima ima pravog dragulja pred kojim je velika budućnost.

Linker
06. svibanj 2024 11:55