Screenshot
OPTIČKA VARKA?

VIDEO: Barcelona je brutalno oštećena? Pojavila se nova, jasna snimka, Xavi grmi: ‘Ljudi, pogledajte ovo...‘

‘Mi smo večeras bili bolja momčad i zaslužili smo pobjedu! Ne moram ništa govoriti o ovome sucu‘
Piše: SNObjavljeno: 22. travanj 2024. 07:30

Nema mira na ‘planetu Barcelona‘, prošli će tjedan ostati crnim slovima zapisan u povijesnim knjigama ove sezone jer je katalonski klub u samo nekoliko dana ostao bez Lige prvaka, a gotovo sigurno i bez naslova u Španjolskoj.

Xavi i društvo su nakon ispadanja protiv PSG-a rigali vatru na suce, a slično je i danas, jutro nakon El Clasica u kojem je Real slavio s 3:2 kasnim pogotkom Bellinghama te praktički osigurao titulu. Real je sad na 11 bodova prednosti pred drugoplasiranom Barcom šest kola prije kraja.

Sporna situacija ovoga se puta dogodila u 27. minuti, pri rezultatu 1:1, kada je Lamine Yamal iz blizine opalio po golu, lopta je naizgled prešla gol-liniju, ali na kraju pogodak ipak nije dosuđen.

Sada se pojavila nova, bolja snimka na kojoj se vidi kako vratar Reala Andrij Lunin praktički vadi loptu iz gola. Čini se da je lopta zaista cijelim obujmom prešla gol-crtu, no u VAR sobi su presudili drugačije, a u Barceloni tu situaciju vide kao ključnu nakon poraza. Spomenimo i da španjolska Primera nema gol-tehnologiju!?

"Mi smo večeras bili bolja momčad i zaslužili smo pobjedu! Ne moram ništa govoriti o ovome sucu, svi ste vidjeli što je radio. Ako počnem govoriti gdje je sve pogriješio, kaznit će me. ali ljudi imate slike i videa, pogledajte što je napravio", grmio je Xavi nakon utakmice, baš kao i u srijedu nakon ispadanja od PSG-a.

KONTROVERZNU SITUACIJU IZ NOVOGA KUTA POGLEDAJTE OVDJE

Linker
22. travanj 2024 07:51