SCREENSHOT
VATRENI NEĆE IGRATI

Video: Novi peh za Real! Pogledajte kako se ozlijedio Luka Modrić, Marcelo je odmah pozvao pomoć

Veliki je to udarac za Real koji ove sezone igra na Modrićev pogon, u prvenstvu i u Ligi prvaka
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. travanj 2021. 18:43

Loše vijesti danas stižu iz Madrida! Luka Modrić ozlijedio se na treningu i priključio dugoj listi igrača na koje Zidane Zidane ne može računati na sutrašnjem gostovanju u Cadizu, javljaju španjolski mediji.

To je najnovija loša vijest iz kampa Reala, koji u 31. kolu lovi nove bodove u velikoj borbi za naslov s Atleticom, Barcelonom, pa i Sevillom.

Zidane otprije ne može računati na Sergija Ramosa, Lucasa Vazqueza, Tonija Kroosa, Federica Valverdea i Edena Hazarda, a sada se ozlijedio i Modrić, i to ne u nekom duelu, nego usred zagrijavanja na treningu.

Luka se samo odjednom ulovio za leđa i maknuo sa strane, a Marcelo odmah pozvao liječničku službu koja je odvela hrvatskog kapetana.

Veliki je to udarac za Real koji ove sezone igra na Modrićev pogon, kako u prvenstvu, tako i u Ligi prvaka gdje je izborio polufinale.

Luka je ukupno skupio 41 utakmicu ove sezone, i očito je teret takvog paklenog tempa stigao hrvatskog kapetana, nažalost, u ključnom trenutku kad stižu najvažnije utakmice.

Velika šteta, detaljne vijesti o težini ozljede tek trebaju stići, a Zidane će za Cadiz ipak nekako sastaviti momčad jer u konkurenciji su opet Varane, Carvajal, Nacho i Casemiro.

Linker
25. travanj 2024 02:50