THOMAS COEX Afp
SMJENA NA TRONU

VIDEO Senzacija u La Ligi! Iznenađenje sezone preuzelo vrh tablice, Real bez Modrića iskoristio ‘kiks‘ Barçe

Hrvatski kapetan i vodeća zvijezda Kraljeva nisu nastupili na gostovanju
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 27. rujan 2023. 20:56

Real Madrid isprao je gorčinu poraza od gradskog rivala Atletica (1:3) 2:0 pobjedom protiv Las Palmasa u sedmom kolu španjolskog prvenstva. Budući da je Barcelona u utorak ‘kiksala‘ u Mallorci (2:2), viđena je nova smjena na vrhu tablice. Girona je 2:1 slavljem nad Villarrealom zauzela prvo mjesto s 19 bodova, slijede Real (18) i Barcelona (17).

Carlo Ancelotti nije koristio Luku Modrića i užarenog Judea Bellinghama, a Vinicius Junior vratio se na travnjak nakon ozljede zbog koje je pauzirao četiri utakmice. Brazilac je ušao u 56. minuti, a prethodno je njegov zamjenik Brahim Diaz odradio odličan posao pogotkom u 45+3. na asistenciju Lucasa Vasqueza, koji je zamijenio ozlijeđenog Davida Alabu u 41. minuti. U drugom poluvremenu konačni rezultat postavio je Joselu u 54. minuti glavom na ubačaj Rodryga.

POGODAK DIAZA POGLEDAJTE OVDJE

POGODAK JOSELUA POGLEDAJTE OVDJE

U istom terminu još je odigran ogled Athletic Bilbaa i Getafea. Baski su držali 2:1 prednost do 62. minute unatoč isključenju Oihana Sanceta krajem prvog dijela, no Getafe je u završnici utakmice izborio neodlučenih 2:2.

POGODAK VILLARREALA POGLEDAJTE OVDJE

PRVI POGODAK GIRONE POGLEDAJTE OVDJE

DRUGI POGODAK GIRONE POGLEDAJTE OVDJE

Linker
25. travanj 2024 09:13