FRANCK FIFE/AFP
Koemanu se to neće svidjeti

Zabio prvi gol Vatrenima na Maksimiru, požalio se Deschampsu, pa otvoreno kritizirao svog trenera

Postignuti gol Vatrenima za 1:0 na Maksimiru Griezmannu je inače bio 33. u dresu ‘Tricolora‘
Piše: SNObjavljeno: 16. listopad 2020. 10:01

Nakon utakmice između Hrvatske i Francuske u Ligi nacija napadač 'Tricolora' Antoine Griezmann između redaka je kritizirao Barceloninog trenera Rolanda Koemana.

Griezmann je Vatrenima na Maksimiru zabio prvi gol u 2:1 pobjedi, a djelovao je vrlo dobro u napadačkom tridentu uz Anthonyja Martiala i Kyliana Mbappea.

Dok ga je izbornik Didier Deschamps gurno u vrh napada, u Barceloni pod Koemanom igra više na desnom krilu. Koeman forsira Messija i Coutinha više u sredini, mladog Ansua Fatija na lijevoj strani, a Griezmanna gura na desno krilo. Na takav s tretman Griezmann navodno požalio Deschampsu.

"Deschamps zna gdje me treba postaviti, pa ja koristim prednost te pozicije, kao i povjerenje svojih suigrača i trenera", rekao je Griezmann za As i tako između redaka kritizirao Koemana.

Postignuti gol Vatrenima Griezmannu je inače bio 33. u dresu 'Tricolora', te je samo jedan gol udaljen od izjednačavanja Davida Trezegueta (34) na mjestu vječite ljestvice najboljih francuskih strijelaca koju predvodi Thierry Henry (51).

"Nije to bila lijepa utakmica za gledati i bilo je teško za igrati. Travnjak je bio mekan i bilo je teško, a imali smo suparnika koji je zaista želio pobijediti. Najvažnije je da smo pobijedili. Bili smo defenzivno čvrsti, a u napadu možemo zabiti iz bilo kakve male prilike", komentirao je susret u Zagrebu Griezmann.

Linker
27. travanj 2024 03:25