Oreščanin
 Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
BIJELI MORAJU BITI OPREZNI

PRVI HAJDUKOV EUROPSKI PROTIVNIK POTPISUJE NOVE IGRAČE KAO NA TRACI Maltežanima stalno stižu pojačanja, produžili su i ugovor s prvom zvijezdom kluba

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 28. lipanj 2019. 23:28

Hajduk u sklopu kvalifikacija za Europsku ligu gostuje na Malti 9. srpnja, a od tamo stižu vijesti da je Gzira United produžila ugovor Amadouom Sambom, prvom zvijezdom kluba, inače iz Senegala.

Samb je u protekle dvije godine baš plesao sambu za Gziru, zabio 27 pogodaka u 31 nastup.

Spominje se kako žele i desnog braniča po imenu Antonio Stelitano. On je zadnje vrijeme proveo u – sic! - Mongoliji. Svi igraju nogomet. Klub Anduud City.

Stelitano je pravi “giramondo”, osvojio je titulu prvaka u Dominikanskoj Republici. Lako bi pronašao angažman na razini talijanske serie C, treće lige, ali poziv sunarodnjaka Giovannija Tedesca, Talijana za kormilom Gzire ga intrigira.

Gzira ima ambicija postati prvak Malte, u to ime se pojačavaju, a Hajduk im je nepoznanica, tko zna misle li da ni to nije “mission impossible”?

Jesu to sve neke vijesti s ruba egzotike, ali neka Hajduk bude oprezan, kako rekosmo, svi igraju balun. Ni Malta nije što je nekad bila.

Danas je za Gziru United potpisao i 24-godišnji ofenzivni vezni igrač iz Obale Bjelokosti. Olatunde Adeyemo je prošlu sezonu igrao zaTroina Calcio u talijanskoj seriji D.

Linker
27. travanj 2024 18:01