Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images
JAVLJA CADENA SER

RAKITIĆEV SUIGRAČ ZATRAŽIO TRANSFER IZ BARCELONE? Katalonski velikan spreman je prodati skupocjenu zvijezdu, ali na njemu će izgubiti velike novce

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. lipanj 2019. 23:39

Prema navodima dijela španjolskih medija Philippe Coutinho ovog će ljeta skoro sigurno napustiti redove Barcelone.

Otkako je u siječnju 2018. godine stigao u Barcelonu iz Liverpoola za nekih 150 milijuna eura odštete Coutinho je propustio nametnuti se treneru Ernestu Valverdeu.

Barcelonini navijači u nekoliko su navrata zviždali skupocjenoj brazilskoj zvijezdi, a prema navodima Cadene SER Coutinho je već putem svojih predstavnika zatražio od čelnika kluba da ga prodaju ovoga ljeta.

Na Camp Nou su navodno spremni prodati Coutinha, ali uz odštetu od minimalno 90 milijuna eura, što bi zapravo značilo da će na njemu izgubiti velike novce.

Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - FC Barcelona v Olympique Lyonnais - Camp Nou, Barcelona, Spain - March 13, 2019  Barcelona's Philippe Coutinho in action with Lyon's Anthony Lopes             REUTERS/Susana Vera
REUTERS

A gdje bi Coutinho zapravo mogao nastaviti karijeru? Kao najveći favoriti za njegov transfer spominju se Manchester United i PSG, iako francuski prvak slovi kao prva Coutinhova opcija zbog velikog kontingenta brazilskih igrača u svojim redovima.

Linker
27. svibanj 2024 19:09