Igor Bišćan

 DAMIR KRAJAC Cropix
REAKCIJE IZ NORVEŠKE

Bišćan nakon teškog poraza priznao: ‘Izgubili smo na najgori mogući način, bilo je stvarno loše...‘

‘Morali smo bolje reagirati, biti čvršći i koncentriraniji‘, kaže izbornik Hrvatske U-21.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. lipanj 2022. 21:56

Hrvatska reprezentacija do 21 godine upisala je drugi poraz u kvalifikacijama za Euro. U pretposljednjem kolu izabranici Igora Bišćana izgubili su u Drammenu od domaćina Norveške s 3:2. Sada su šanse mladih Vatrenih za plasman na kontinentalnu smotru sljedeće godine bitno smanjene. Nije još sve izgubljeno, ali...

>>> IZVJEŠTAJ I POGOTKE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE <<<

Evo što je nakon utakmice rekao izbornik Igor Bišćan:

- Težak poraz. Teško prihvatljiv nakon svega što se događalo. Tužni smo i razočarani. Što je tu je, još uvijek smo u igri. I za prvo mjesto, za drugo mjesto... Moramo maksimalno ozbiljno shvatiti tu zadnju utakmicu s Estonijom. Otvorili smo dosta dobro, poveli, ali negdje na pola poluvremena više nismo izgledali dobro, stvarno je bilo loše. Imali smo puno problema po našoj desnoj strani, u drugom poluvremenu smo s promjenama dobili reakciju. Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje. Više smo kontrolirali igru, na kraju zabili pogodak, išli ka pobjedi. Na kraju smo morali bolje reagirati, biti čvršći, koncentriraniji. Izgubili smo na najgori mogući način. Sad kao pravi sportaši to moramo podnijeti, izbaciti sve iz sebe, pobijediti Estoniju i vidjeti što će se događati na drugim utakmicama skupine. I drugo mjesto je O.K. U najgorem slučaju imat ćemo još jednu šansu da se izborimo za Euro.

Josip Šutalo:

- Što kazati nakon ovakve utakmice? Mislili smo da imamo pobjedu. Osim prvih deset-petnaest minuta, sve to nije izgledalo najbolje. Bilo je dosta loše, pogubili smo se. Nije bilo ideje u igri prema naprijed, bilo je slabo energetski. Imamo još jednu šansu u zadnjoj utakmici u kojoj moramo dati sve od sebe. (do)

Linker
20. travanj 2024 10:57