KARIM JAAFAR Afp
MALA PROMJENA

Evo kada se Modrić priključuje Vatrenima: U Osijeku ga čeka poslastica koju mu prirede za svako osvajanje LP

Gvardiol niti drugi trening nije odradio s ekipom koja je vježbala na glavnom maksimirskom travnjaku
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 31. svibanj 2022. 20:17

U hrvatskoj reprezentaciji čeka se dolazak Luke Modrića. U utorak ga još nije bilo, prema prvim najavama izbornika Zlatka Dalića trebao je stići u srijedu. No, došlo je do male promjene. Kako smo saznali u utorak navečer, Luka će doći direktno u Osijek. Dakle, u četvrtak, dan uoči utakmice s Austrijom. Kad dođe, čekat će ga torta koju mu kolege i stožer prirede za svako osvajanje Lige prvaka.

Joško Gvardiol niti drugi trening nije odradio s ekipom koja je vježbala na glavnom maksimirskom travnjaku. Stoper RB Leipziga ima problema s mišićem koji ga duže prati, nije se činilo da je problem teže prirode, no hoće li igrati u petak u Osijeku s Austrijom ili će ga izbornik sačuvati za Francusku u Splitu? Poznato je koliko ga Dalić cijeni i sad je na izborniku procjena kako najbolje napraviti.

- Gvardiol je i dalje u tretmanu zbog mišića, pa vježba odvojeno od ekipe - priopćili su iz liječničke ekipe Vatrenih.

image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix

U utorak na drugom treningu izbornik Zlatko Dalić imao je 18 igrača i trojicu vratara, dakle, isti kadar kao u ponedjeljak. Čuvari mreže su radili zasebno, a Dražen Ladić zadržao se u razgovoru s Dominikom Livakovićem. Osim njega golmani su Ivušić i Labrović. Igrački je kadar: Juranović, Barišić, Sosa, Pongračić, Erlić, Ćaleta-Car, Jakić, Kovačić, Brozović, Pašalić, Majer, Vlašić, Brekalo, Oršić, Kramarić, Budimir, Ivanušec i Vida. Šime Vrsaljko i dalje ne može raditi s ekipom, te ima poseban tretman u fitnessu.

image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix
image
DAMIR KRAJAC Cropix

Linker
12. svibanj 2024 16:50