SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
AKTIVACIJA PRETPOZIVA

Evo tko sigurno ide na EURO ako ostanemo bez šefa obrane: Zlatko Dalić ostao na samo jednom imenu!?

‘Uremović jednako kao i Lovren ima ozljedu ligamenta što nije tako lako rješiva stvar‘.
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 28. svibanj 2021. 22:44

Izbornik Zlatko Dalić prolongirao je konačna popis 26 igrača zbog ozljede Dejana Lovrena. Stoper Zenita i šef obrane ponovno ima problema s ligamentom koljena i upitan je za Euro. Iako je neizvjesno što će pokazati pregledi, Dalić će sigurno povesti Lovrena na Euro bude li ikakve šanse da se oporavi makar i za treću utakmicu.

Riskirat će s njim, ako bude ikakvog rezona. Jedino ukoliko bi bilo jasno da Lovren nikako neće moći, posegnut će za nekim s pretpoziva na kojem od stopera ima samo Marina Pongračića. Izbornik emitira nadu da će vijesti biti pozitivne...

Lovren je već drugi ozlijeđeni stoper, prije njega na rehabilitaciji se našao Filip Uremović.

image
ISA TERLI Anadolu Agency Via Afp

- Dobro se oporavljam, kod mene to ide brže na bolje nego što bi kod nekoga drugoga. Počeo sam lagano trčati, ali niti ja ne znam konačan izbornikov odgovor - kazao nam je u petak Uremović.

To je trebao biti dan u kojem bi se prelomilo ide li na Euro ide on ili Škorić. Sad je Škorić sto posto na listi. Sve Dalićeve izjave sugeriraju da ne vjeruje kako Uremović može biti dovoljno spreman, sasvim suprotno od priče s Lovrenom.

- Jednako kao i Lovren ima ozljedu ligamenta što nije tako lako rješiva stvar. To je ozljeda koja smeta, ne dozvoljava maksimalan napor. Nije trenirao tri tjedna i sada ne trenira. Ne mogu s takva dva-tri igrača ući u Euro - rekao je Dalić.

Dakle, stoperi su Ćaleta-Car, Vida i Škorić. To može igrati i Gvardiol.

Linker
23. travanj 2024 09:51