Mate Mišo Kovač

 ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
UZVANICI U SPLITU

Foto: Milanović i Boban zajedno gledali meč, Mišo obukao desetku, podigao ruke i bacio tribine u trans!

Poznati iz javnog života nisu propustili priliku biti viđeni na ključnoj utakmici Vatrenih
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. studeni 2021. 15:54

Masa poznatih lica pohodila je Poljud i utakmicu Hrvatske i Rusije, odlučujuću bitku za plasman na SP sljedeće godine. Posebnu čast imao je Ivan Rakitić. Naš bivši reprezentativac dobio je posebne poklone HNS-a za svoju bogatu reprezentativnu karijeru.

Bio je Rakitić dakle, u službenom protokolu za dvoboj u Splitu, a jako puno uzvanika našlo je svoje mjesto na tribinama i u svečanoj loži poljudskog stadiona. Stigao je predsjednik Republike, Zoran Milanović kao i ministri, Nikolina Brnjac i Josip Aladrović.

image

Ivica Puljak, Blaženko Boban, Nikolina Brnjac, Josip Aladrović, Zoran Milanović

ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix

Ispred Grada Splita bio je njegov gradonačelnik Ivica Puljak, i to u društvu župana splitsko-dalmatinskog, Blaženka Bobana.

Veliki pljesak svih navijača dobio je Mate Mišo Kovač. Doajen hrvatske glazbene scene zapjevao je s navijačima uoči dvoboja, a na tribinama smo uočili i Lidiju Bačić. Ona je čak i zaplesala...

image
JOSKO PONOS/CROPIX Cropix

Na utakmici su bili i Mateo Kovačić, reprezentativac koji ne može nastupati za Vatrene zbog ozljede, kao i bivši nogometaši - Danijel Subašić, Ivan Strinić, Igor Štimac, Tonči Gabrić...

image

Mateo Kovačić

JOSKO PONOS/CROPIX Cropix

Linker
06. svibanj 2024 00:26