RONALD GORSIC Cropix
PROMJENA STADIONA

HNS objavio nove informacije vezane za prijateljski turnir: Hrvatska protiv Tunisa na drugoj lokaciji

Vatreni će svoj polufinalni ogled odigrati 23. ožujka na stadionu Cairo International
Piše: SNObjavljeno: 20. ožujak 2024. 13:52

Hrvatski nogometni savez obavještava javnost o novim lokacijama odigravanja utakmica na ACUD Cupu koji će biti odigran u Kairu, stoji na stranicama HNS-a.

Hrvatska će svoj polufinalni ogled protiv Tunisa odigrati 23. ožujka na stadionu Cairo International (umjesto stadionu Air Defense) s početkom u 22:00 sata po lokalnom vremenu. Prvo polufinale, između Egipta i Novog Zelanda, bit će odigrano 22. ožujka u 22 sata na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira.

Utakmica za treće mjesto na rasporedu je 26. ožujka u 22:00 po lokalnom vremenu na stadionu Cairo International, a istoga dana i u isto vrijeme bit će odigrano finale na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira.

Hrvatski nogometni savez naknadno će informirati javnost o prodaji ulaznica, a navijačima koji su već isplanirali put u Abu Dhabi omogućit će besplatne ulaznice za obje utakmice hrvatske reprezentacije u Egiptu, kao i dolazak na trening hrvatske reprezentacije za vrijeme boravka u Kairu.

Svi navijači koji su imali kupljenu avionsku kartu za Abu Dhabi mogu se javiti na e-mail adresu ulaznice@ hns.family s priloženom kartom te će povratno dobiti detalje o preuzimanju ulaznica i dolasku na trening reprezentacije.

Linker
12. travanj 2024 03:24