LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA Lapresse/Ddp Usa/Profimedia
LOŠE VIJESTI IZ ITALIJE

Hoće li Vatreni doživjeti još jedan udarac? Nakon Kovačića ozlijedio se i Brekalo!

Osjetio je bolove tijekom zagrijavanja, ali težina ozljede zasad nije poznata
Piše: Sportske novosti/HinaObjavljeno: 30. listopad 2021. 22:54

Talijanski mediji prenijeli su uznemirujuću vijest koja bi mogla poremetiti planove izbornika Zlatka Dalića ususret završnice kvalifikacija za SP u Kataru. Naime, uoči prvenstvene utakmice Torina protiv Sampdorije ozlijedio se Josip Brekalo.

Hrvatski strateg i trener torinske momčadi Ivan Jurić najavio ga je u udarnom sastavu, međutim Vatreni je povučen sa zagrijavanja. Uoči prvog sučeva zvižduka uskočio je njegov suigrač Karol Linetty, a Brekalo potom nije bio niti na klupi.

Kako javljaju Talijani, hrvatski je nogometaš osjetio bolove tijekom zagrijavanja, ali težina ozljede zasad nije poznata.

Budući da je za odlučujuće oglede protiv Malte i Rusije otpao i Mateo Kovačić, ovo će biti dodatan udarac za hrvatskog izbornika.

Italija: Torino - Sampdoria 3-0

Nogometaši Torina, koje vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, u susretu su 11. kola talijanskog prvenstva kao domaćini svladali Sampdoriju s uvjerljivih 3-0 (1-0).

Torino je ka pobjedi poveo Praet (17) pogotkom iz gužve u prvom poluvremenu, početkom nastavka iz protunapada je na 2-0 povisio Singo (52), da bi konačni rezultat postavio Belotti (90+3) svojim 100. prvenstvenim pogotkom u karijeri u posljednjoj minuti sudačke nadoknade.
Marko Pjaca zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Torina, dok se na zagrijavanju za utakmicu ozlijedio i Josip Brekalo, koje trebao započeti dvoboj, no na kraju ga je u udarnih 11 zamijenio Praet.
Torino je s nova tri boda skočio na 10. mjesto sa 14 bodova, dok je Sampdoria 15. s devet bodova.
Na vrhu su Napoli i Milan sa po 28 bodova.

Linker
25. travanj 2024 19:01