Josip Šutalo, Dominik Livaković, Mario Pašalič i Martin Erlić
 

 ANTE CIZMIC Cropix
OBAVIO POČETNI PREGLED

Hrvatski branič odšepao s terena uoči okupljanja reprezentacije, stigle su prve prognoze

Hrvatski reprezentativac sjeo je na travnjak i uhvatio se za mišić zadnje lože desne noge
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 15. ožujak 2024. 15:25

Josip Šutalo izašao je u četvrtak iz igre u 69. minuti. Aston Villa svladala je njegov Ajax 4:0 i izborila četvrtfinale Konferencijske lige. U tom času rezultat je bio 2:0. Hrvatski reprezentativac sjeo je na travnjak i uhvatio se za mišić zadnje lože desne noge. Ubrzo su stigli fizioterapeut i liječnik, on je napustio igru. Kod sprinta je osjetio bol i nije htio ništa dalje riskirati...

U petak je normalno hodao, liječnici su ga pregledali, ali Ajax se relativno kasno vratio iz Birminghama pa će se njegovo točno stanje tek znati. Šutalo se nada da će izdržati trening, da će sve biti u redu, te da bi mogao igrati već u nedjelju u domaćem prvenstvu sa Spartom u Rotterdamu.

U ponedjeljak je okupljanje reprezentacije u Zagrebu, prema trenutačnoj najavi on stiže, a od stanja mišića ovisit će hoće li moći igrati na turniru u Kairu. Za to je prerano dati preciznu informaciju. Sve ovisi kako će se zadnja loža ponašati pod opterećenjem. Prognoze su zasad optimistične, prije svega da nije riječ o nekoj težoj ozljedi.

Linker
27. travanj 2024 10:36