DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
SPEKTAKLU ZAGREBU

Maksimir je rasprodan! Dance čeka paklena atmosfera, Vatreni navijačima spremili posebno iznenađnje

Hrvatska u četvrtak od 20.45 na Maksimiru dočekuje Dance, prvu momčad u našoj skupini
Piše: SN /D. OlivariObjavljeno: 21. rujan 2022. 18:43

Hrvatska se vraća na Maksimir, koji će u četvrtak protiv Danske (20.45) biti pun!

Stadion je rasprodan, u optjecaju su bile 24.593 ulaznice, očekuje se odlična, paklena atmosfera čak i s praznom istočnom tribinom. Igrači su odlučili nošene dresove, ove nove, pokloniti na aukciju za humanitarnu zakladu Vatreno srce.

Bude li pobjeda i vrijednost će im biti veća, pa analogno i pomoć potrebitima. Puno je motiva.

Prije svega, Hrvatska ima priliku ostvariti sjajan rezultat u Ligi nacija. Za razliku od prva dva izdanja ovog natjecanja, u kojima smo se spašavali od ispadanja, ovaj put se Vatreni bore za sam vrh skupina A1 i odlazak na završni, Final Four turnir.

Vatreni bi s dvije pobjede sigurno bili prvi. Uspjeli bi i ako igraju neodlučeno s Danskom te svladaju Austriju, a Danci ne pobijede Francusku. Vikinzima u tom slučaju bod ne bi bio dovoljan. Hrvatska može biti prva i samo pobjedom nad Danskom i porazom u Beču ako Danska ne svlada Francusku.

Osim toga, motiv je svakako i Svjetsko prvenstvo u Kataru. Zlatko Dalić je izjavio kako je ovaj popis otprilike isti kao onaj što će ga objaviti za Katar. No, borba i dalje traje za nekoliko mjesta u prvoj postavi, a treninzi i utakmice su pravo mjesto da se neke stvari riješe...

Linker
26. travanj 2024 05:21