Ante Rebić na zagrijavanju za današnji trening u Rovinju
 SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
PRIPREME PUNE BRIGA

Pa dokle više?! Još jedan Vatreni napustio trening nakon 10 minuta i uzviknuo: ‘Treba mi taksi...‘

Odradio je zagrijavanje s ekipom, a onda ga je kondicijski trener poslao na test...
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 28. svibanj 2021. 19:14

Nakon loše vijesti o stanju Dejana Lovrena, koji bi zbog ozljede ligamenata mogao čak propustiti i Europsko prvenstvo, stari problem osjetio je i Ante Rebić.

Vatreni su u Rovinju danas trenirali od 18 sati, pratilo ih je nekoliko desetaka gledatelja s okolnog brda. Na terenu je bio 21 igrač, no samo ih je 20 odradilo trening. Ante Rebić izašao je nakon desetak minuta i kazao:

- Treba mi taksi.

Rebić nije igrao u zadnjem kolu Serie A za Milan zbog ozljede mišića lista. Očito i dalje nije fit. S ekipom je odradio zagrijavanje, potom test s kondicijskim trenerom Lukom Milanovićem i to je bilo sve. Oko njega nema alarma jer trebao bi biti zdrav za maksimalne napore, ali još nije. Više je igrača koji su došli na priprema iz ozljeda i jasno da je rizik da se nekome obnovi te da nema sigurnosti ni za koga, tako ni za Rebića.

image
ATTILA KISBENEDEK Afp

Modrić je krenuo u svoje sedme pripreme za veliko natjecanje, a osim njega na travnjaku su bili Livaković, Kalinić, Sluga, Vrsaljko, Juranović, Ćaleta-Car, Vida, Škorić, Barišić, Brozović, Perišić, Kramarić, Petković, Budimir, Badelj, Vlašić, Pašalić, Brekalo i Oršić.

Linker
30. travanj 2024 19:19