Luka Modrić na Poljudu

 DUJE KLARIĆ/Cropix
ZAHLAĐIVANJE ODNOSA

Poljud je logičan kandidat za domaćinstvo Vatrenih, no je li ta opcija sad upitna?

Još nije određeno gdje će Hrvatska biti domaćin utakmice Lige nacija protiv Portugala
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 29. veljača 2024. 14:00

HNS je podnio kaznenu prijavu protiv zasad službeno još nepoznate osobe koja je neovlašteno dala u javnost VAR snimke s utakmica HNL-a. Policija provodi istragu, a kako nam je neslužbeno rečeno otkriveno je s koje su adrese snimke poslane što znači da su na tragu počinitelju.

Na press konferenciji predsjednik Komisije nogometnih sudaca Bruno Marić kazao je da je pristup serveru imala samo jedna osoba iz HNS-a koja je skinula snimke i sigurno ih nije dala u van, a nama je rečeno da te zapise u HNS-u ima samo Bruno Marić. On je istaknuo kako su svi ostali koji su bili u prilici doći do njih iz Croatela koji radi TV prijenose.

Najavio je i da će Croatel u buduće bolje čuvati dokumentaciju iz VAR-a. Na jučerašnjoj sjednici Izvršnog odbora HNS-a odlučeno je da i će se utakmica Lige nacija u rujnu protiv Poljske igrati u Osijeku, a u listopadu protiv Škotske u Zagrebu te su utvrđeni prijedlozi za sjednicu Skupštine: Izvještaj o radu za 2023. i prijedlog Završnog računa za 2023. godinu.

Nije određeno gdje će Hrvatska biti domaćin u Ligi nacija u studenom protiv Portugala. Logičan kandidat je Split, no je li to sada upitno? Iz više razloga koji ne zbližavaju nego udaljuju HNS i Hajduk. Od slučaja Livaja do sudačke tematike. Opet, vrijeme će pokazati što će biti po toj temi. Vremena za prijavu domaćinstva ima jer rok je četiri mjeseca prije utakmice.

Linker
21. srpanj 2024 14:00