Andrej Kramarić oduševljava i nakon pauze, njegovi golovi ”guraju” Hoffenheim
 TOM DUBRAVEC/CROPIX
VOLI POSLOVATI S VATRENIMA

Popularni menadžer ‘drži‘ Hrvate: Talijani me zovu zbog Kramarića, a Mandži mogu samo jedno savjetovati!

"Livaja? Situacija za njega je sjajna iz nekoliko razloga, uostalom proglašen je najboljim igračem u Grčkoj"
Piše: SNObjavljeno: 21. srpanj 2020. 19:46

Vincenzo Cavaliere menadžer je koji u svojoj agenciji ima dosta Hrvata, ali i igrača iz susjedstva. Koncentrirao se na "balkansko tržište", pa je kao takav zanimljiv talijanskim medijima, odakle se regrutira dosta igrača. Jedan od posljednjih intervjueva dao je za TMW radio...

Transferirao je mnoge igrače iz regije, poput Marka Livaje, Marcela Brozovića (zajedno s njegovim agentom Bičanićem), zatim Andreja Kramarića, Marija Pašalića… Radi u agenciji koju je osnovao njegov dugogodišnji prijatelj i partner Federico Pastorelo, a agencija je danas među trima najboljim i najuspješnijim u svijetu.

"Kramarić? Kakvo će biti ljeto za njega? On je zreo, u najboljim nogometnim godinama na vrhuncu karijere! Bilo je nekih upita iz Italije, nekoliko momčadi zanima se za njega, ali treba vidjeti kakvi su proračuni kod klubova, jer koronavirus napravio je štetu i na nogometnom tržištu", rekao je agent i dodaje:

"Andrej je zadovoljan u Hoffenheimu. Tamo je jedan od glavnih igrača i on ima kontinuitet, kako s klubom, tako i sa reprezentacijom".

Novinar na radiju spomenuo je i Marka Livaju. Hrvatski napadač sad je u Grčkoj.

"Bolje se ne može razvijati situacija za njega, jer je Livaja proglašen najboljim igračem u Grčkoj prije dva tjedna. Još jedno pozitivno prvenstvo za Marka, odlično napreduje", dodao je.

Prokomentirao je i slučaj Marija Mandžukića.

"Nogomet je okrutan. Pazite, prije točno godinu dana njega su svi hvalili u Juventusu. Ali onda se dogodi promjena trenera, ideje se mijenjaju i morate otići. Naravno da su ideje da se zadovolji s klupom ili tribinom bile sulude. Taj igrač može još puno toga dati jakim, velikim momčadima. I poruka za njega da bude strpljiv u ovom prijelaznom roku", zaključio je.

Novinara je zanimalo kako će hrvatska liga preživjeti koronavirus, s obzirom na manjak gledatelja na tribinama.

"Ma u Hrvatskoj klubovi ne žive od TV prava ili od gledatelja. Tamo se jedino i isključivo živi od transfera. A i tu se očekuje pad, pa sigurno oko 30 posto", jasan je i direktan Vincenzo Cavaliere koji odlično poznaje stanje u Hrvatskoj.

Linker
06. svibanj 2024 00:01