Screenshot: Facebook
IZBORNIK NAJAVIO 'TRANSFER'

VIDEO: NEVIĐEN TALENT USKORO U DRESU HRVATSKE REPREZENTACIJE? Na meti je uglednika, a već je u procescu dobivanja hrvatskog državljanstva

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2020. 12:16

U videointervjuu za Gol.hr izbrnik hrvatske U21 nogometne reprezentacije Igor Bišćan otkrio je, između ostaloga, o 'slučaju Brekalo' i novom potencijalnom reprezentativcu Mateu Bajamichu.

Za mjesec dana nastavljaju se kvalifikacije za Euro U21, slijede utakmice protiv Škotske i Litve, a u isto vrijeme seniorska reprezentacija nastupa na turniru Dohi. Za koga će igrati Brekalo, pitanje je koje se logično postavlja.

"Prema mojoj logici, Brekalo više prirodno pripada A-reprezentaciji, po svojoj kvaliteti, po svojem statusu, po svojem značaju. A i zbog svega što je dosad dao za seniorsku reprezentaciju. Posebno sada kada nema Perišića, Brekalo se nameće kao logičan izbor u narednom vremenu. Naravno, ove utakmice u Dohi prijateljskog su karaktera, ali neće ih biti previše do Eura, pa je svaka jako bitna da izbornik i svi ostali vide što tko može dati. Stoga još uvijek nismo donijeli tu odluku", rekao je Bišćan za Gol.hr.

Biščan je otkrio i kako je u suradnji sa HNS-om otkrio jednog jako dobrog igrača u inozemstvu. Riječ je o Mateu Bajamichu koji igra za Instituto Atlético Central Córdobu. Ima 20 godina i zasad je u 22 utakmice za svoj klub zabio devet golova, čime je, dakako, skrenuo pozornost najvećih argentinskih klubova, a suigrači za njega tvrde da je neviđeni talent. Navodno je i na meti nekih europskih klubova i u procesu je dobivanja hrvatskog državljanstva.

"Dečko se preziva Bajamić. Dosta je zanimljiv, pratit ćemo ga i dalje. Igra u klubu iz Druge argentinske lige. Igra na mjestu napadača ili krilnog napadača. Jako je ofenzivno orijentiran. Pratimo ga i možda ga u jednom trenutku pozovemo", izjavio je Bišćan za Gol.hr.

Linker
26. travanj 2024 04:56