Tom Dubravec/ CROPIX
ATMOSFERA KAO KOD KUĆE

VIDEO: ZNAKOVITI DETALJ S TRENINGA OTKRIO DALIĆEVA RAZMIŠLJANJA O NIGERIJI Je li izbornik Vatrenih pročitao njemačkog stratega?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. lipanj 2018. 22:15

Vatreni su u utorak ponovno istrčali na travnjak Roščino Arene gdje obavljaju posljednje pripreme za svoj prvi nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Do utakmice s Nigerijom ostala su još samo četiri dana, a Zlatko Dalić je na današnjem treningu u obranu naših prvih suparnika u skupini postavio pet 'kartona'. Mogli bi iz toga zaključiti da izbornik Vatrenih očekuje Afrikance njemačkog stratega Gernota Rohra u 3-5-2 formaciji, odnosno u onoj 5-3-2 kada pričamo o fazi obrane.



Video: Nikola Lipovac

Iz Rusije smo dobili i mali uvid u to kako izgleda unutrašnjost Roščino Arene, a prema viđenom možemo zaključiti kako su se domaćini dobro pobrinuli za to da se naši reprezentativci osjećaju kao kod kuće. Uz brojne znakove dobrodošlice, unutrašnjost novoizgrađenog objekta za potrebe ovog Mundijala ukrašena je i fotografijama Vatrenih koje se protežu niz velike hodnike i prostorije.


Video: Nikola Lipovac
Osim samih igrača, tu se našla i pokoja fotografija vjernih navijača čija će nam podrška itekako trebati u izazovima koji dolaze.

Naravno, u brojnim prostorijama pronaći će se i stvari za opuštanje i zabavu, poput stolnog nogometa, stolnog tenisa i sl...

Video: Nikola Lipovac

Linker
01. svibanj 2024 02:20