DAMIR SENCAR Afp
TRENING VATRENIH

Zlatko Dalić na posljednjem treningu isprobavao novu opciju, Gvardiol umjesto Lovrena na stoperu!?

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja s priprema u Rovinju za derbi protiv Španjolske
Piše: SN, Dražen AntolićObjavljeno: 25. lipanj 2021. 20:49

U tom susretu izbornik Zlatko Dalić neće moći računati na kartoniranog Dejana Lovrena, pa se postavlja logično pitanje tko će ga zamijeniti na stoperskoj poziciji.

Domagoj Vida trebao bi svakako biti jedan stoper, dok je druga opcija otvorena. Jedna od posljednjih opcija koju je Dalić isprobavao na posljednjem treningu je Joško Gvardiol na toj poziciji. U tom bi slučaju na lijevom boku vjerojatno zaigrao Borna Barišić, dok će se na desnom beku Dalić morati odlučiti između Josipa Juranovića, koji je zablistao protiv Škota, te Šime Vrsaljka, koji još ipak nije u najboljoj formi.

image
SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix

Ostaje za vidjeti je li opcija s Gvardiolom bila samo probna ili Dalić ozbiljno razmišlja o njoj.

Vatreni će inače i u subotu trenirati u Rovinju od 19 sati, a u nedjelju lete u Kopenhagen. Čarter iz Pule polijeće u 10.30. Već od 16.30 oprobat će travnjak Parken stadiona na kojem igraju sa Španjolskom u ponedjeljak u 18 sati.

image
SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix

Španjolci također u nedjelju dolaze u Dansku. Oni kreću u 10 sati, a na Parkenu će trenirati u 18.30. Danas će presicu će imati Dani Olmo, a u nedjelju Luis Enrique i Koke. Hrvatska reprezentacija bit će smještena u hotelu Hotel SKT Petri, a španjolska u Marriottu.

Linker
05. svibanj 2024 01:30