Foto: Vlado Kos / CROPIX
OČEKUJE SE DA ĆE PLANUTI

RIJEČANI, SPREMITE SE I UTORAK ČEKAJTE U NISKOM STARTU ŽELITE LI GLEDATI VATRENE U slobodnu prodaju vjerojatno neće puno više od 5.000 karata

Sljedećeg utorka kreće prodaja karata za kvalifikacijski dvoboj na Rujevici
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 25. listopad 2019. 10:06

Riječani, spremite se i utorak čekajte u niskom startu želite li gledati Hrvatsku na Rujevici. Skroman kapacitet stadiona sugerira da će karte planuti u trenu čim se otvori prodaja na internetu gdje će fanovi Vatrenih iz cijele Europe, pa i svijeta vjerojatno uletjeti “s pucnjem” na portal po svoj primjerak.

Hrvatska u studenome igra dvije utakmice na domaćem terenu, naglasak je na riječkom srazu sa Slovačkom. Radi se o posljednjem susretu kvalifikacija za plasman za Euro. Termin je 16. studenoga, destinacija stadion na Rujevici, a početak u 20.45. Prijateljska utakmica protiv Gruzije bit će odigrana 19. studenog na pulskom stadionu Aldo Drosina.

HNS je objavio da prodaja ulaznica putem interneta te na blagajnama stadiona Rijeke za utakmicu protiv Slovačke počinje 29. listopada. Blagajne će raditi svakim danom od 12 do 18 sati, odnosno do rasprodaje svih ulaznica. Nije precizirano kad će točno krenuti prodaja na internetu, što je vrlo bitno, niti hoće li neki postotak biti rezerviran za blagajne jer u protivnom lako bi se moglo dogoditi da ljudi stoje u redu, a vrlo brzo dođe informacija - rasprodano.

Rujevica ima kapacitet 8211 mjesta, a kako HNS određeni kontingent osigurava za svoje potrebe, igrače, stožer, sponzore... za pretpostaviti je da u slobodnu prodaju neće puno više od 5.000 karata. Ako će i toliko... Detaljnije obavijesti tek se očekuju.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je priložiti osobni dokument za svaku osobu. Također, pri kupnji putem interneta, kupac osim svojih podataka unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Ulaznice za utakmicu protiv Slovačke bit će dostupne po povoljnijoj pretprodajnoj cijeni do 10. studenog. Ako nakon pretprodaje preostane slobodnih ulaznica, što vjerojatno nitko ne očekuje, one će od 11. studenog biti dostupne po punoj cijeni putem internetske kupovine te na blagajnama stadiona Rijeke. U pretprodaji je Zapad 200 kuna, Istok 150, a Sjever 100.

Za prijateljski sraz s Gruzijom prodaja ulaznica počinje 4. studenoga putem interneta te u fan shopu NK Istra 1961 na stadionu Aldo Drosina. Radno vrijeme fan shopa je od 9 do 19 sati radnim danima te od 9 do 17 sati subotom i nedjeljom. Cijene su Zapad: 75 kuna, Istok 50, Sjever i Jug 30.

Linker
09. svibanj 2024 16:06