Župarić
 Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
TRANSFER NA RUJEVICI

RIJEKA ZAVRŠAVA MILIJUNSKI TRANSFER! VEĆ JE SVE DOGOVORENO S VELIKANOM, ČEKA SE SAMO ZELENO SVJETLO Uskoro slijedi liječniki pregled i potpis ugovora

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 30. kolovoz 2018. 19:07

Dario Župarić odradio je jučer ujutro trening na Rujevici zajedno s ostatkom suigrača, dok na relaciji Rijeka - Anderlecht i dalje traju pregovori o njegovu transferu. Župarić je s belgijskim velikanom, praktički, sve dogovorio, trebao bi potpisati ugovor na četiri godine i čeka samo zeleno svjetlo da sjedne na avion i uputi se u Bruxelles.

Ako klubovi usuglase sve stavke - a navodno da trenutno zapinje na dinamici isplate jer Rijeka odštetu želi dobiti u dvije rate, dok je Belgijanci želi isplatiti u četiri rate - Župarić bi najkasnije do petka trebao biti u Bruxellesu na liječničkom pregledu, čijim bi pozitivnim ishodom postao novi igrač Anderlechta (doveli su i središnjeg braniča Lawrencea iz Trenčina, ali žele još jednog stopera).

Rijeka, 080518.
Stadion Rujevica.
Utakmica 34. kola Hrvatski Telekom 1. HNL, HNK Rijeka - Inter - Zapresic.
Na fotografiji: Dario Zuparic.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / CROPIX / CROPIX
Župarić

Ako su informacije iz belgijskih krugova o visini odštete - koja se kreće između dva i dva i pol milijuna eura - bile točne, Rijeka bi još jednom značajno profitirala na izlaznom transferu s obzirom na to da su Župarića prije tri mjeseca od Pescare otkupili za otprilike 800 tisuća eura.

Osim Župarićeva odlaska, na Rujevici se, navodno, radi i na nekim ulaznim transferima. Je li riječ samo o zamjeni za pouzdanog braniča koji je sve bliže odlasku ili je u planu pojačanje konkurencije na nekim drugim pozicijama, znat ćemo najkasnije sutra.

Linker
18. svibanj 2024 12:17