TOM DUBRAVEC/CROPIX
BOMBASTIČNA GLASINA

Senzacionalna priča: Kapetan Dinama na meti čak tri ugledna kluba iz istog glavnog grada!

Ako možemo nagađati, vjerojatno bi pet milijuna eura zadovoljilo Dinamove apetite...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 04. lipanj 2020. 17:22

Rusi ne donose često senzacionalne priče i bombastične glasine oko transfera pa zato i intrigira informacija koju je prenijelo više tamošnjih medija. Naime, prema njihovim izvorima čak ti moskovska kluba zainteresirana su za Dinamova kapetana Arijana Ademija. CSKA i Spartak spominju svi mediji, a neki im dodaju i Lokomotiv.

Nije prvi put da se Rusija spominje kao moguća destinacija Ademija, već ranije se šuškalo o interesu tamošnjih klubova, između ostalih baš Lokomotiva i Spartaka, međutim, teško je reći je li tu bilo ozbiljnijih razgovora. Sad se ta opcija opet spominje.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Dio medija tvrdi da Spartak ne može pratiti tu priču, jer će zbog ‘stezanja remena’ ovog ljeta dovoditi samo slobodne igrače, ali da bi ostala dva kluba, pogotovo CSKA, mogli platiti oko pet milijuna eura na koliko procjenjuju Dinamova kapetana. Te da bi mogao postati suigrač Nikole Vlašića i Kristijana Bistrovića ili, pak, Vedrana Ćorluke.


Naravno, potvrde da se nešto po tom pitanju događa iz Dinama i Ademijeva kuta zasad nema, pitanje je i bi li Modri pustili svog kapetana kao i bi li on otišao iz Maksimira. Ako možemo nagađati, vjerojatno bi pet milijuna eura zadovoljilo Dinamove apetite, a i Moskva je sigurno primamljivija opcija Ademiju no što je, ne tako davno, bio Bliski Istok. Ipak, zasad ovo stavimo u sferu tržišnih špekulacija i glasina, konkretnijih podataka još uvijek nema.

Linker
27. travanj 2024 00:46