DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
OGLASIO SE ORŠIĆEV AGENT

Dinamov junak tražena je roba: ‘U kontaktu sam s nekoliko klubova. Toj ponudi ne bismo rekli ne...‘

Dinamo je osma različita postaja u karijeri brzonogog Oršića kojem je skočila tržišna vrijednost
Piše: SNObjavljeno: 20. ožujak 2021. 15:28

Nakon briljantnog hat-tricka Mislava Oršića protiv Tottenhama njegovom agentu Branku Huciki mobitel ne prestaje zvoniti.

"Mislav je najbolji strijelac dinama u svim natjecanjima već tri sezone zaredom, iako ne igra na poziciji napadača nego krila", rekao je Hucika za Calciomercato.it.

"Hat-trick je bio velika senzacija i on je bio tako sretan. Istina je da Mislav igra dobro već neko vrijeme, ne zaboravite da je hat-trick zabio Atalanti u svom debiju u Ligi prvaka prošle sezone", dodao je Hucika.

Dinamo je osma različita postaja u karijeri brzonogog Oršića nakon Intera iz Zaprešića, Spezije, Rijeke, Celja, Jengnama, Changchu Yataija i Ulsana, a nema sumnje kako će na ljeto biti tražena 'roba'.

"U kontaktu sam s nekoliko talijanskih klubova. Mislavu je sada 28 godina, sigurno ne bismo rekli ne povratku u Italiju", rekao je Hucika.

Oršićeva trenutna tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 'skromnih' 7.5 milijuna eura, ali vjeruje se da će ista nakon hat-tricka Tottenhamu biti u najmanju ruku udvostručena...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 00:19