Mario Vušković
 TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
NA POLJUDU TRLJAJU RUKE

Hajduk bi mogao zgrnuti malo bogatstvo! Stigla ponuda za Vuškovića, još jedan mladić na radaru Talijana

U istom danu dva su se renomirana kluba povezala s nadarenim Hajdukovim igračima.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. svibanj 2021. 18:54

Talijanski "lovac na transfere" Gianluca Di Marzio u jednom je danu, dapače u svega nekoliko sati objavio dvije sjajne vijesti za hrvatski nogomet, napose za Hajduk. Iako naravno, niti jedan naš klub ne voli prodavati igrače, to je "pod mus" i zato dobro zvuči sljedeće:

Torino je, kako veli GDM, poslao prvu službenu ponudu na poljudsku adresu na ime Marija Vuškovića. Ona glasi na između četiri i pet milijuna eura, i to bez pripadajućih bonusa. Transfer 19-godišnjeg stopera u Italiju tako je dobio nove obrise vrlo lako mogućeg, i to već ovoga ljeta.

Navodi se u nastavku teksta da Torino sigurno neće rješavati posao prije no što završi aktualna sezona Serie A, budući da još matematički može i ispasti u drugu ligu. No, za to izbjeći mora osvojiti još samo jedan bod u dvije utakmice, ili u odgođenoj protiv Lazija, ili za vikend protiv Beneventa.

Nekoliko sati kasnije Di Marzio je objavio i drugu, ali manje formalnu vijest. Udinese je zainteresiran za Stanka Jurića! Nisu Talijani tu išli van s ciframa, već je samo naznačeno da postoje kontakti i da su s Friulija već poslali upit za Hajdukova veznjaka.

U svakom pisanju Talijana o Hajduku navodi se da je trener momčadi s Poljuda Paolo Tramezzani, te da ondje igra dijete AC Milana, Marco Fossati.

Linker
02. svibanj 2024 11:26