Ivan Perišić bi mogao otići iz Intera

 GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
VEĆ SU MU NAŠLI ZAMJENU?

Hoće li Inter ostati bez obojice Hrvata? I Ivan Perišić odbio ponudu, evo koliku je plaću tražio

U Interu navodno žele pregovarati, ali Gazzetta tvrdi da će teško pristati na Perišićeva potraživanja
Piše: S.N.Objavljeno: 28. prosinac 2021. 17:31

Hoće li milanski Inter u sljedećoj sezoni biti bez obojice Hrvata na koje smo navikli u plavo-crnom dresu? Poznato je da i Marcelu Brozoviću i Ivanu Perišiću ugovori istječu sljedećeg ljeta pa već ove zime mogu dogovoriti besplatan odlazak u neki drugi klub, a isto tako je poznato kako ih Inter želi zadržati. No, po svemu sudeći pregovori ne idu onako kako bi u klubu željeli.

Pisali smo već o tome da je Brozović odbio ponudu Intera koja je iznosila 5,5 milijuna eura godišnje te da je tražio 1,5 milijuna eura više, a sada se pojavila informacija da ni Perišić nije blizu potpisivanja novog ugovora s 'Nerazzurrima'.

Naime, ugledna Gazzetta dello Sport donosi kako je došlo do velikog razmimoilaženja u ponuđenoj i željenoj plaći i kod Perišića. Klub je hrvatskom reprezentativcu navodno ponudio dvogodišnji ugovor i plaću od 4 milijuna eura godišnje, a on je tražio 2 milijuna više. Gazzetta donosi i kako je Inter voljan za nastavak pregovora, ali da na plaću koju Perišić traži sigurno neće pristati.

Paralelno se u nekim talijanskim medijima pojavila informacija da Inter već traži zamjenu za Perišića. Mediaset tako donosi kako bi u Milano mogao stići Lucas Digne iz Evertona ili Mohamed Fares iz Lazija.

Linker
27. travanj 2024 01:02