Ivan Jurić

 GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
NIJE DOBRO REAGIRAO

Ivan Jurić poludio nakon jedne situacije, pa iskreno poručio: ‘Ma svaka čast sucu, trebao me baciti van‘

Torino i Empoli su sinoć remizirali (2:2), a momčad Ivana Jurića nalazi se na 13. mjestu Serie A.
Piše: SNObjavljeno: 03. prosinac 2021. 08:49

Zanimljivu utakmicu odigrali su sinoć Torino i Empoli u sklopu 15. kola Serie A. Torino je vrlo brzo, već nakon 15 minuta imao vodstvo od 2:0, a jedan gol je postigao i Marko Pjaca da bi se za momčad Ivana Jurića sve raspalo u 30. minuti. Tada je Wilfried Signo dobio crveni karton, a Empoli je brojčanu prednost uspio iskoristiti i došao do remija od 2:2.

To isključenje definitivno je obilježilo utakmicu, a Jurić je burno reagirao kada je sudac Andrea Colombo isključio njegovog igrača. Naime, Signo je prvo dobio žuti karton zbog povlačenja Federica Di Francesca, ali je Colombo nakon signalizacije VAR-a i gledanja snimke procijenio da je igrač iz Obale Bjelokosti bio zadnji igrač u obrani Torina u toj situaciji te mu pokazao crveni karton. Jurić je burno reagirao, prijetilo je i njemu isključenje, ali ipak je ostao na klupi do kraja utakmice, a nakon nje je ipak miroljubljivo komentirao.

"Moja reakcija nakon crvenog kartona je bila samo uobičajena tenzija na utakmici. Napravio sam grešku i sudac je bio dobar što me nije isključio, imao je puno razloga za to. Četvrti sudac je sjajno reagirao u toj situaciji. Ne želim uopće ni komentirati što se tu dogodilo, suci su donijeli svoju odluku i to je u redu", rekao je Jurić i nastavio:

"Ljut sam jer smo u prvih pola sata igrali spektakularno, a onda smo napravili tu pogrešku i sve se promijenilo. Ipak, moram pohvaliti svoje igrače, posebno Marka Pjacu. On je imao puno problema u svojoj karijeri i danas mu se vratilo kada je postigao spektakularan gol."

Jurić je upravo Pjacu izvadio van igre kada se u 35. minuti, nakon što je Empoli postigao prvi gol, odlučio malo zatvoriti utakmicu s igračem manje. Nakon 15 kola Torino je na 13. mjestu s 18 bodova.

Linker
26. travanj 2024 11:37