Ivan Perišić je još jednom bio junak Intera

 ISABELLA BONOTTO Afp
MOĆNA PORUKA HRVATA

Junak Perišić ‘razvalio‘ klub usred velikog slavlja: ‘Ne želite čekati zadnju minutu! To bi trebali znati‘

Hrvatski reprezentativac nije skrivao razočaranje ponašenjem Intera kad je riječ o njegovom statusu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2022. 00:20

Ivan Perišić bio je junak Intera u finalu Kupa protiv Juventusa. Nakon 2:2 u regularnom dijelu, u produžetku je briljirao upravo hrvatski reprezentativac i s dva gola u dvije minute preokrenuo rezultat. Više o tijeku utakmice, kao i golove, možete vidjeti OVDJE.

Perišić je prvi gol dao iz penala u 99. minuti nakon što je De Ligt srušio De Vrija (gol pogledajte OVDJE), a onda samo dvije minute kasnije primiro desnom dodavanje Dimarca pa lijevom probio nemoćnog Perina za konačnih 4:2 (tu majstroju pogledajte OVDJE).

image
FILIPPO MONTEFORTE Afp

Nakon susreta je istaknuo kako je uvijek vjerovao u pobjedu Intera koji može osvojiti i naslov prvaka Italije, ali i ispalio kritike na račun uprave koja čeka s njegovim novim ugovorom.

"Vjerovao sam u nas i kada smo vodili 1:0 i kada smo gubili 2:1. Pokušao sam podići ekipu jer smo se pogubili na 10-15 minuta, ali uspjeli smo dobro reagirati i mislim da smo zasluženo slavili", rekao je Perišić za Sport Mediaset pa dodoao:

"Osjećam se kao vođa, ali kada ekipa ovako radi onda je lako biti vođa. Moramo samo nastaviti ovako. Imamo još dva finala i sve je moguće ako nastavimo vjerovati. Vjerujem da možemo Milanu uzeti prvenstvo."

image
ISABELLA BONOTTO Afp

Iako je sve bilo odlično u Rimu, Perišiću je stiglo i pitanje o ugovoru, a tu Hrvat nije bio tako zadovoljan.

"Još uvijek ništa ne znam. Samo znam da s važnim igračima ne čekaš do zadnje minute. To biste trebali znati", poslao je Perišić poruku upravi kluba.

Linker
20. travanj 2024 07:11