Paul Pogba

 SAMEER AL-DOUMY Afp
Talijani tvrde

Kontroverzni Mino Raiola našao rješenje? Paul Pogba je u ozbiljnim pregovorima s nogometnim divom

28-godišnji Francuz može pregovarati s kim god hoće, jer mu je ljeto završava ugovor s Unitedom
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 05. ožujak 2022. 15:16

Juventus bi želio vratiti veznjaka Manchester Uniteda Paula Pogbu u Torino i poduzeo je već najkonkretnije radnje. Tako barem tvrdi Gazzetta dello Sport, po kojoj je talijanski div u pregovorima sa super-agentom Minom Raiolom.

Pogba (28) može pregovarati s kim god hoće, jer mu je ljeto završava ugovor s Unitedom. Premda ima odličan status u klubu, Pogba je do sada odbio sve razgovore o novom ugovoru pa je jasno da odlazi. Težak je to komercijalni udarac Crvenim vragovima, koji su platili čak 94,5 milijuna funti da ga vratili na Old Trafford 2016., samo četiri godine nakon što je besplatno prešao u Juventus. U dresu Juventusa Pogba je izrastao u jednog od najboljih veznih igrača na svijetu.

image
LINDSEY PARNABY Afp

Raspravljajući o tome što navijači mogu očekivati ​​od 28-godišnjaka do kraja sezone, trener Rangnick je poručio: "Imao sam dug razgovor s njim, trajao je više od sat vremena. Bio je to jako dobar razgovor. Objasnio mi je da želi biti najbolji mogući Paul Pogba što može biti, te da će do kraja sezone davati sve od sebe."

Otkako se prije skoro šest godina vratio Crvenim vragovima, Pogba je nastupio u 226 utakmica. Zabio je 39 golova, te upisao i 50 asistencija. Nije Juventus jedini koji ga želi. Znamo da ga već duže vrijeme žele Real Madrid i PSG.

Linker
18. svibanj 2024 14:15