Getty Images
VELIKI POSAO

NAKON ZLATANA U MILAN DOLAZI JOŠ JEDNA ISKUSNA ZVIJEZDA Boban i Maldini zadovoljni su s 'Ibra efektom' i vraćaju još jednog veterana na San Siro!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2020. 18:40

Ne tako davno Milan je bio u velikim problemima, barem što se tiče plasmana na ljestvici Serie A, no povratkom jednog veterana čini se da se sve promijenilo. Naravno, uz eksploziju Ante Rebića. I čini se da na San Siru intenzivno razmišljaju o povratku još jednog "starca", ne bi li Milan zacementirali prvi vrhu ljestvice...

Uspavani div probudio se uz Zlatana Ibrahimovića koji zna na koji način probuditi i iskoristiti "mladost" u svlačionici, 38-godišnjak je ozbiljno razdrmao Milan i rezultati su i više nego - vidljivi. Milan je trenutno na osmom mjestu prvenstvene ljestvice, ali do kraja sezone još stignu izboriti neko od europskih natjecanja za - iduću sezonu.

Trener Stefano Pioli nedavno je rekao kako je upravo Ibrahimović pokrenuo njegovu ekipu, a Zvonimir Boban i Paolo Maldini u tome vide isprobani recept za uspjeh.

MILAN, ITALY - JANUARY 19:  Ante Rebic (R) of AC Milan celebrates his goal with his team-mate Zlatan Ibrahimovic (L) during the Serie A match between AC Milan and Udinese Calcio at Stadio Giuseppe Meazza on January 19, 2020 in Milan, Italy.  (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
Marco Luzzani Getty Images

Nova meta bio bi Thiago Silva, a čini se da kapetan PSG-a ne bi imao ništa protiv. Ako je vjerovati njegovu menadžeru...

"Milan i Thiago su uvijek imali odličan odnos i kada ne bismo produžili ugovor s PSG-om, sve bi bilo moguće", rekao je igračev agent i tako raspalio glasine o još jednom velikom povratku u Milan.

Ibrahimović i Thiago Silva su ostali u posebno lijepom sjećanju navijačima Milana jer su bili vođe ekipe kada je klub zadnji put osvojio Serie A prije devet godina.

Linker
19. travanj 2024 05:32