Salvatore Foti inače odrađuje i tri utakmice suspenzije

 TIZIANA FABI Afp
POLICIJA TRAŽI POČINITELJE

FOTO: Nevjerojatne scene iz Rima, Mourinhov pomoćnik došao do svojeg automobila pa zanijemio od šoka

Salvatore Foti ostao je neugodno iznenađen kada je stigao do svojeg vozila
Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 14. svibanj 2023. 08:01

Salvatore Foti, pomoćnik Jose Mourinha u stručnom stožeru Rome, nemalo se iznenadio u petak ujutro kada je došao do svojeg automobila. Pomoćnom treneru Rome netko je, u noći nakon utakmice s Bayerom iz Leverkusena, otuđio na automobilu dvoja vrata. Prednja i stražnja vrata s vozačeve strane!?

Rimska policija još nije pronašla vandale koji su to počinili. Sumnjama su svakako izloženiji navijači "neprijateljskog" Lazija, koji su na glasu kao pristaše desnih političkih opcija.

Foti je utakmicu s Bayerom promatrao s tribine Olimpijskog stadiona budući da odrađuje UEFA-inu suspenziju. Mourinhov se asistent tijekom četvrtfinalne utakmice Europske lige, protiv nizozemskog Feyenoorda, sukobio s protivničkim igračem Santiagom Gimenezom. Zbog naguravanja igrača nizozemske momčadi asistent Jose Mourinha je isključen, a potom i kažnjen s tri utakmice zabrane sjedenja na klupi.

No, kako je izgledao Fotijev automobil u petak ujutro, pomoćnog su trenera Rome žešće kaznili vandali nego disciplinski organi UEFA-e...

Linker
19. travanj 2024 15:40