Perišić je postigao gol za Inter protiv Milana

 INSIDEFOTO SRL/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Insidefoto Srl/Alamy/Alamy/Profimedia
PONAJBOLJI U INTERU

Perišić oduševio Talijane: ‘Na monstruozan je način probijao suparnika, apsolutni gospodar lijeve strane‘

Hrvatski reprezentativac je postigao gol na utakmici protiv Milana.
Piše: S.N.Objavljeno: 06. veljača 2022. 14:22

Derby della Madonnina, milanski gradski okršaj, otišao je jučer na stranu Milana koji su ovaj put bili u ulozi gostiju. Rossoneri su slavili s 2:1 nakon što je Oliver Giroud u samo tri minute, 75. i 78., postigao dva gol i tako preokrenuo rezultat nakon što je Ivan Perišić u 38. minuti doveo Nerazzurre u vodstvo. Njegovgol pogledajte OVDJE.

Upravo je hrvatski reprezentativac dobio velike pohvale za svoju igru. Osim što je postigao gol, imao je jedno ključno dodavanje, nekoliko osvojenih duela, kao i presječenih lopti. Igrao je do 70. minute kada ga je zamijenio Federico Dimarco, Sofa Score ga je ocijenila sa 7,5, a više od njega u redovima Intera imao je samo Hakan Calhanoglu sa 7,8. U redovima Milana bolji su bili samo junak utakmice Giroud (8,4) te vratar Mike Maignan (7,7).

image

Ivan Perišič protiv Milana

SOFA SCORE

I talijanski mediji su pohvalili Perišićevu igru.

"Perišić proživljava drugi život. Umjesto gubitka pozicije zbog dobi, na monstruozan način probijao je suparnika. Apsolutni gospodar lijeve strane. Kad je Perišić izašao iz igre, Interova svjetla su se iznenada ugasila", napisala je La Gazetta dello Sport.

Ovako dobra partija dobro je došla svim onima koji se čude kako se Inter nije uspio dogovoriti s Perišićem oko nastavka karijere. Hrvatskom reprezentativcu ugovor istječe krajem sezone, a iz tabora Intera cijelo vrijeme stižu vijesti kako nisu spremni udovoljiti zahtjevima 33-godišnjeg reprezentativca.

Za Inter je jučer igrao i Marcelo Brozović, ali on nije odigrao neku od odličnih utakmica na koje nas je navikao. Od Sofa Score je dobio ocjenu 6,8, a izašao je u 82. minuti kada je Simone Inzaghi pokušao dostići Milanovu prednost.

Linker
16. travanj 2024 16:31