Getty Images
U ŽIVOTNOJ FORMI

SPREMA SE UGOVOR ŽIVOTA ZA MARIJA PAŠALIĆA Poznat je i iznos cijelog posla, a Hrvat će biti itekako zadovoljan: 'On je budući nositelj igre Vatrenih!'

Zabio je dva gola u lokalnom derbiju i ne stišavaju se pohvale na račun Marija Pašalića i njegove izvedbe u dresu Atalante...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. prosinac 2019. 18:50

Mario Pašalić uživa u danima karijere, još se ne stišavaju reakcije nakon njegovog sjajnog izdanja u lokalnom derbiju. "Uništili su Balotellija i ekipu, a upravo je Pašalić bio jedan od junaka susreta!", napisala je Gazzetta i pohvalila Hrvata.

Hrvatski nogometaš stigao je na dvogodišnju posudbu iz Chelseaja u srpnju 2018. godine i čini se da je ove jeseni na svom vrhuncu. Zabio je četiri gola, standardan je u momčadi, čini se da je zadovoljan i trener Gasperini, a koji mu se obratio ispred autobusa nakon svojeg najboljeg izdanja u dresu Atalante:

"Čuješ, zaboravi na to da ćeš otići negdje drugdje, razumiješ li?", otkriva Gazzetta njihovu zanimljivu komunikaciju.

Ta izjava dosta toga govori o tome koliko Atalanta računa na njega. Pa je Gazzetta otkrila da se već rade potezi prema konačnoj finalizaciji transfera Hrvata u njihove redove, otkupu ugovora od Chelseaja, a koji ima do 2022. godine. Cijeli posao bi iznosio 15 milijuna eura.

"Bio bi to ugovor života za Marija Pašalića", piše Gazzetta.

BRESCIA, ITALY - NOVEMBER 30:  Mario Pasalic ((2nd R) of Atalanta BC celebrates his second goal with his team-mates during the Serie A match between Brescia Calcio and Atalanta BC at Stadio Mario Rigamonti on November 30, 2019 in Brescia, Italy.  (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
Marco Luzzani/Getty Images

"Uvjerili su ga da će kvalitetan iskorak u karijeri doći samo preko Atalante i bio je to sjajan potez za njega. Danas je jedan od najboljih u Serie A, budući nositelj reprezentacije, jer Modrić i Rakitić više nisu djeca", pišu Talijani.

Iznos koji je dogovoren na kraju posudbe je upravo spomenutih 15 milijuna eura, no on nije i obavezan. Ali nekako su Talijani uvjereni da će biti dosta...

"Mario je zadovoljan ovdje i to je najbitnije za igrača", zaključuju.

Linker
05. svibanj 2024 08:46