IMAGO-IMAGES/EMMEFOTO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
IZ VEDRA NEBA

Tudor slavio pa doživio šok nakon pobjede, napušta ga glavna zvijezda: ‘Ne želim više ni eura od Lazija‘

Alberto će tako zaključiti svoju osmogodišnju avanturu u Laziju, gdje se prometnuo u legendu kluba
Piše: Vito TomasObjavljeno: 13. travanj 2024. 12:21

Nakon dva uzastopna poraza, Lazio je na svom terenu s 4:1 uvjerljivo slavio protiv posljednjeplasirane Salernitane. Došao je tako Igor Tudor napokon do daha, no nakon utakmice ponovno mu ga je ‘oduzeo‘ jedan od kapitalnih igrača momčadi.

Naime, nakon posljednjeg sučevog zvižduka Luis Alberto stao je pred kamere i objavio da napušta Lazio na kraju sezone!

- Zadnjih nekoliko tjedana je bilo teško za mene - rekao je 31-godišnji španjolski veznjak, aludirajući na odlazak Maurizija Sarrija iz kluba, pa nastavio:

- Ne znam kakav će projekt biti ovdje iduće sezone, ali mogu sigurno reći da neću biti dio njega. Već sam zamolio klub za raskid ugovora, ne želim uzeti više ni jedan euro od Lazija. Ovaj klub mi je dao jako puno, ali vrijeme je da se maknem i prepustim mjesto drugima - poručio je Alberto i šokirao navijače rimskog kluba.

Albertovo ime već se dulje vrijeme spominje u kontekstu njegovog odlaska, iz Lazija su godinama zatvarali vrata ponudama koje su dobivali za Alberta, a iako mu trenutni ugovor traje sve do ljeta 2027. čini se da ovog puta nema povratka. Alberto će tako zaključiti svoju osmogodišnju avanturu u Laziju, gdje se prometnuo u jednu od legendi kluba. Još 2016. Alberto je Liverpool zamijenio Lazijem i od tada upisao 302 nastupa, 51 gol i 76 asistencija u nebesko plavom dresu.

Linker
25. travanj 2024 00:06