Jose Mourinho
 -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
IZGUBIO ŽIVCE

VIDEO: Novi šou Josea Mourinha! Portugalac urlao na delegata, kritizirao suce, pa odbio doći na presicu

‘Neka se nose s ovakvom konferencijom za medije, želim pričati s novinarima...‘
Piše: SNObjavljeno: 27. rujan 2021. 12:51

Jose Mourinho neće po dobrome pamtiti svoj prvi rimski derbi na klupi Rome. U nedjelju je, podsjetimo, domaćin Lazio slavio s 3-2, a da se nakon utakmice priča više o njegovom ponašanju, nego o rezultatu, pobrinu se karizmatični Portugalac.

Mourinho je nedugo nakon poraza prvo okupio igrače na centru Olimpica te pred njima održao jedan kraći govor, a nedugo nakon toga je i u razgovoru za DAZN u potpunosti izgubio živce.

"Vratio sam se u Italiju nakon deset godina i odmah primijetio da se nogomet u ovoj zemlji dosta poboljšao, ali da talijanski suci, kako oni na terenu tako i oni u VAR sobama, nisu ni blizu na toj razini. Oni koji su vodili ovaj derbi nemaju kvalitetu koju zahtijeva ova razina. Teško smo oštećeni s dvije velike sudačke greške. Umjesto da nam dosude penal nakon prekršaja na Zaniolu u prvom dijelu, Lazio dobije akciju iz koje zabije za 2:0. To je greška i glavnog suca i njegovog video-asistenta. To je previše. Zatim su propustili dati drugi žuti Lucasu Leivi. Naravno da bi Laziju bilo teže igrati s desetoricom", bez dlake na jeziku će Mou.

Nedugo nakon toga Jose se uputio na press konferenciju, no Lazio je kao domaćin zabranio prisustvo novinarima koji su morali pismenim putem slati svoja pitanja. Takav potez opravdan je kao mjera u borbi protiv koronavirusa. No to je ujedno i potez koji je iz takta izbacio portugalskog stručnjaka.

Naime, Mourinho je odbio sudjelovati na takvoj presici, derao se na delegata koji mu se pravdao da je to odluka iz Lazija na koju on ne može sudjelovati.

"Neka se nose s ovakvom konferencijom za medije, želim pričati s novinarima", urlao je Jose.

Trenutak kada je Mourinho odbio doći na press konferenciju pogledajte OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 15:19