ALBERTO PIZZOLI Afp
POGODAK PA OZLJEDA?

Video: Pogledajte gol Ivana Perišića u velikoj večeri Intera, Vatreni je pred kraj sam tražio izmjenu...

Bez problema su plavo-crni slavili u Firenci, u prvom dvoboju 21. kola talijanskog prvenstva.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. veljača 2021. 22:07

Krenuo je još jedan ludi nogometni vikend širom Europe, a od Hrvata bismo i u sljedećim danima mogli doživjeti velike stvari. Da će tome biti tako, navijestio je Ivan Perišić. Aktualni prvak Europe koji je do titule došao s minhenskim Bayernom krenuo je u početnom sastavu na utakmici protiv Fiorentine u 21. kolu Serie A.

Odmah je vratio zadobiveno povjerenje od trenera Antonija Contea. Nakon što je Niccolo Barella zabio u 31. minuti za 0:1 na Artemio Franchi stadionu, Perišić je udvostručio vodstvo u 52. minuti.

image
SOFASCORE ZA SN Sofascore Za Sn

Veliki dio posla napravo je Achraf Hakimi. Bivši igrač madridskog Reala i dortmundske Borussije prošao je po svojoj, desnoj strani terena nakon što mu je upravo Barella i dodao loptu te nepogrešivo uposlio Vatrenog kojem nije bilo teško iz neposredne blizine vrata domaćeg čuvara mreže Dragowskog - pospremiti loptu u mrežu.

Inače, Perišić je igrao do 80. minute kada ga je trener Conte izvadio iz igre. Perišić je sam tražio izmjenu pa je moguće da se radi o nekoj lakšoj ozljedi. Marcelo Brozović odigrao je svih 90 minuta za Inter.

Zahvaljujući ovoj pobjedi Inter je na ljestvici preskočio Milan od kojeg ima bod više i utakmicu više. Milan u nedjelju dočekuje Crotone.

U prvoj utakmici 22. kola španjolske Primere Alaves je 1:0 slavio protiv Valladolida. Jedini gol na utakmici zabio je Joselu u 66. minuti.

Linker
26. travanj 2024 11:46