SKOK ZA SVA VREMENA

VIDEO: RONALDO JE HIT, ALI TRENERU I NIJE BILO SVEJEDNO Zabio je golčinu života, no riskirao je nešto puno opasnije: 'Messi, a kad ćeš ti ovako!?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2019. 16:02

Cristiano Ronaldo zvijezda je nogometnih portala diljem planeta nakon što je zabio sjajan, fantastičan gol glavom u pobjedi 2-1 protiv Sampdorije. Njegov skok od 2,56 metara, izračunali su statističari, apsolutni je podvig, a na hrvatskim društvenim mrežama već se zbijaju šale da bi mogao nastupiti i "na Hanžeku"...

Iako gotovo s 36 na leđima, zabio je iz nevjerojatne atrakcije i činilo se da je - sekundama u zraku. No ista je mogla ostaviti i žešće posljedice, ako se pažljivo pogleda video, jer je u doskoku umalo stradalo - lijevo koljeno.

"Ronaldo je napravio nešto što vidite u NBA ligi, bio je u zraku sat i pol", rekao je impresionirani trener Sampdorije, Claudio Ranieri.

U 45. minuti je na ubačaj Alexa Sandra s lijeve strane poletio i onda u stilu Michaela Jordana ostao "stajati u zraku". Tako je savladao suparnike u zračnoj bitki i efektno glavom zakucao loptu u rašlje.

"Ronaldo header challenge", već je u Torinu organizirana šansa za sve fanove da isprobaju koliko je to "lako".

Gol koji će se pamtiti, a da se prepričava, potvrđuju "twittovi"...

"Messi, a kad ćeš ti ovako?", samo neke su od duhovitih objava.

Linker
04. svibanj 2024 09:44