Mario Pašalić

 MAIRO CINQUETTI/NURPHOTO/SHUTTER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Mairo Cinquetti/nurphoto/shutter/shutterstock Editorial/profimedia
SJAJNA REAKCIJA

VIDEO: Talijani su ga zazivali, on im odmah uzvratio! Pogledajte prvi pogodak Vatrenog u sezoni

‘Nedjeljna utakmica protiv Venezije savršena je prilika da se taj niz prekine‘, pisali su o Pašaliću
Piše: SNObjavljeno: 20. listopad 2024. 16:51

Nedavno smo pisali kako su talijanski portali zazivali Marija Pašalića u dresu Atalante, te su također isticali da će njegov doprinos u narednom periodu biti ključan.

"Prijašnjih sezona raznovrstan veznjak koji nerijetko odlučuje utakmice, ove sezone još nije zabio gol. Nedjeljna utakmica protiv Venezije savršena je prilika da se taj niz prekine", započeli su Talijani, ističući da je Venezia Hrvatu "najdraži protivnik".

Spomenuta utakmica je upravo u tijeku, a nakon samo sedam minuta susreta možemo reći da se njihovo pisanje - isplatilo! Hrvatski reprezentativac postigao je pogodak za vodstvo svoje momčadi u sedmoj minuti susreta, i to u svom prepoznatljivom stilu.

Pašalić se našao na pravom mjestu nakon izvedenog kornera, prijenos lopte dočekao je ispred domaćeg vratara te vješto "zakucao" loptu u mrežu.

Pogodak Vatrenog pogledajte OVDJE.

Atalanta je na samom početku nastavka udvostručila vodstvo. Mateo Retegui je pobjegao obrani gostiju i elegantnim lobom zabio za 2:0. Rezultat se do kraja nije mijenjao i Atalanta je upisala nova tri boda.

Linker
20. listopad 2024 17:30