ANDREJ ISAKOVIC Afp
VELIKI POTEZ

Dok su svi ostali slavili trijumf, Juranović je tješio svog uplakanog japanskog prijatelja...

Veliki potez hrvatskog reprezentativca zabilježili su i objektivi brojnih kamera te foto-aparata
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. prosinac 2022. 21:33

Dok je Hrvatska slavila plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, jedan je Vatreni, barem nakratko prikočio. Riječ je o čovjeku iz udarnih 11, dečku koji je 120 minuta junački odradio.

I kako je rekao Ilija Lončarević u našem Mundocastu - mogao bi odigrati još malo. Bivši kapetan Hajduka Josip Juranović danas je standardni član udarne postave, kako Vatrenih, tako i škotskog velikana Celtica.

U redovima nekadašnjeg europskog prvaka Juranović igra s Japancem Daizenom Maedom. Nezgodni napadač hrvatskim je nogometašima radio probleme dok ga izbornik nije izvadio iz igre. Štoviše, zabio je i pogodak za japansko vodstvo. Maeda je tako dobar dio drugog poluvremena, kao i čitavu ludnicu produžetka/penala odgledao s klupe za pričuve.

Kada je završeno raspucavanje penala, Maeda je briznuo u plač, a Juranović ga je stao tješiti. Veliki potez hrvatskog reprezentativca zabilježili su i objektivi brojnih kamera, odnosno foto-aparata.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST:

Odmah nakon utakmice između Hrvatske i Japana u Mundocastu smo ugostili Iliju Lončarevića. Što izbornik Zlatko Dalić treba napraviti u nastavku SP-a, kako treba dozirati Luku Modrića i sve ostalo o utakmici saznajte u našem Mundocastu:

Linker
24. travanj 2024 06:45