Borna Sosa

 DAMIR KRAJAC Cropix
MOŽEMO ODAHNUTI

Javio nam se Borna Sosa i otkrio u kakvom je stanju uoči SP-a: ‘Nema ozljede, evo o čemu se radi...‘

Njemački mediji objavili su da se nalazi na popisu ozlijeđenih, što je točno, ali ima i nadopunu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2022. 21:57

Javio nam se Borna Sosa. I odmah smo odahnuli, kao što će to sada učiniti i hrvatski navijači pred početak Mundijala u Kataru.

Javio se kako bi nam podastro svoje zdravstveno stanje, o kojem su danas pisali njemački mediji, pa su to hrvatski, među kojima je i ovaj, odlučili prenijeti te tako izvijestiti ovdašnju javnost o tome što se zapravo događa.

No, iako je izašao na popisu ozlijeđenih, Sosa uoči utamice Stuttgarta u Leverkusenu kod Bayera (subota, 15.30 sati) to nije. Stvar je sljedeća:

- Nikakva ozlijeda. Radi se samo o tome da ću odmoriti, u dogovoru s klubom.

Dovoljno nam je to bilo da zahvalimo i da se autoru, jednoj od važnijih uzdanica Zlatka Dalića na SP-u u Kataru posvetimo kao jednom od onih koji će Hrvatsku predvoditi na natjecanju koje počinje za nešto više od tjedan dana.

Inače, Kristijan Jakić, o kojem smo pisali u istom tekstu, još se nije javio, što će reći da je napis njemačkih medija o njegovoj ozljedi ipak nešto točniji. Naravno, nadamo se da će i on ozdraviti, da će se oporaviti od nezgodnog udarca u mišić zadobivenog u ovotjednoj utakmici njegovog Eintrachta s Hoffenheimom.

Linker
19. travanj 2024 01:44