FRANCOIS-XAVIER MARIT Afp
RIJEČ KAPETANA

Modrić opisao nogometni rat‘ protiv Maroka: ‘Ovo je bilo teško! Bili smo bolji, trebali smo zabiti...‘

‘Sigurno da će nam sada biti lakše igrati kako turnir bude odmicao i nadam se da ćemo sada bolji‘.
Piše: SNObjavljeno: 23. studeni 2022. 13:14

Prva reakcija Luke Modrića nakon 0:0 s Marokom na otvaranju Svjetskog prvenstva bila je kapetanska, umirujuća, bez previše žaljenja za propuštenim prilikama. Vatreni su prvi put na svjetskim prvenstvima odigrali neriješeno, i to bez postignutog gola.

image
ODD ANDERSEN Afp

"Kao što ste i sami rekli, bila je ovo teška utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu. Zadnjih 10, 15 minuta smo počeli igrati bolje, a u drugom poluvremenu smo bili i bolji od Maroka. Imali smo i neke šanse, kao i u završnici prvog dijela i šteta da ih nismo iskoristili. Da smo zabili, sigurno bismo nakon toga zaigrali i bolje, a oni bi se morali otvoriti. Ali dobro, htjeli smo otvoriti Svjetsko prvenstvo sa pobjedom, nažalost nije išlo.

Sigurno da će nam sada biti lakše igrati kako turnir bude odmicao i nadam se da ćemo sada bolje igrati. Imamo još dvije utakmice da prođemo skupinu", zaključio je u svijetlim tonovima hrvatski kapetan.

U 20 sati u skupini F igraju Belgija i Kanada, a u drugom kolu, u nedjelju 27. studenoga u 17 sati, Hrvatska igra s Kanadom.

Linker
15. travanj 2024 22:00