Lionel Messi u finalu

 FRANCK FIFE Afp
NAVIJAČI BJESNE

‘Ovo je najveći kriminal u povijesti Svjetskih prvenstava!; Tek sad vidim koliko je vrijedna hrvatska bronca‘

‘Danas je umro nogomet. Sramota na koji način će Argentina postati prvak‘
Piše: SNObjavljeno: 18. prosinac 2022. 17:18

Prava bura podigla se proteklih dana zbog suđenja na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a bez sudačkih repova neće proći niti veliki finale između Argentine i Francuske.

Nakon što je Messiju i društvu dosuđen vrlo ‘tanak‘ penal protiv Hrvatske, usmjerivši utakmicu na stranu Gaučosa, još teži propust dogodio se u finalu.

NEPOSTOJEĆI PREKRŠAJ NA DI MARIJI POGLEDAJTE OVDJE

Di Maria se u 21. minuti finalne utakmice sam sapleo i pao u kaznenom prostoru, a poljski sudac Marciniak odmah je pokazao na bijelu točku. Odluka poljskog suca razljutila je i sudačkog eksperta Brunu Marića, a još je veće ogorčenje na društvenim mrežama.

Argentina je na kraju slavila tek nakon penala (nevjerojatna utakmica završila je s 3:3 u produžecima), ali navijači bjesne zbog sudačkog guranja Messija i društva prema naslovu prvaka. Presjek više od 500 komentara s Facebooka Sportskih novosti možete pročitati ovdje.




Pisao sam prije dva tjedna da je sve namješteno. Šeik kupio domaćinstvo SP, kupio PSG i Messija, on određuje tko će biti prvak, tko će biti najbolji strijelac i igrač SP. On je FIFA i UEFA. I onda se mi čudimo što nismo u finalu, mi smo izbacili Brazil a Šeik nas. On je odredio da utakmicu za treće mjesto sudi njegov poslušnik i joker. Ovo nema veze sa nogometom.


Mislim da su i Francuzi nakon nepostojećeg penala konačno shvatili o čemu se radi pa im se više ne da...Sve u svemu namješteno prvenstvo


Isto ko protiv Hrvatske nema veze sa penalom


Provjereni recept: poklon penal da se protivnik mora otvoriti i onda kontra! Deja vu!


Ovo je kriminal. Ovo nema veze s nogometom i znalo se da će biti ovako


Teško je drugim reprezentacijama igrat i protiv Argentine i protiv sudaca... Sve u svemu, komedija od prvenstva


Ovo je više tako očito da uistinu nema smisla. Messi nije zaslužio bit svjetski prvak i prvi put u životu navijan za francuze. Ovakav kriminal, pet suđenih penala da bi se namistilo da Messi osvoji je najveći kriminal od 1930. do danas


Bez kaznenog udarca ne znaju. Ovo je peta utakmica na ovom prvenstvu u kojoj je Argentini dosuđen kazneni udarac. Pitam se, do kud bi došli da ih nije bilo


Zato mi je drag posebno naš uspjeh svi su bili protiv od organizatora do sudaca i var sobe, vidjelo se da svi Argentinu forsiraju


Znalo se ko mora biti prvak i najbolji strijelac. Unaprijed sve isplanirano.


Koja smijurija od nogometa, tek sad vidim koliko je vrijedna naša BRONCA zlatnog sjaja


Svaka njemu čast al postao je gori nego Ronaldo..samo iz penala zabija..od 6 golova 4 zabio iz penala i 1 promašio..ako i osvoje naslov svjetskih prvaka to uopće ne treba uzet u obzir..ovo prvenstvo je kupljeno.


Ako je to penal što je onda bilo jučer na Gvardiolu


VARgentina ponovno jaše


Danas je umro nogomet. Sramota na koji način će Argentina postati prvak


Pratim svjetska prvenstva od 1966 kad je Englezima poklonjeno prvenstvo, ali ovo prvenstvo je dno dna



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

U posljednjem Mundocastu u gostima nam je bio Ilija Lončarević s kojim smo komentirali finale između Argentine i Francuske, ali i ocijenili pojedinačni učinak hrvatskih nogometaša u Kataru. Pogledajte tko je bio najbolji, a tko je mogao dati više:

Linker
28. travanj 2024 11:43