Slavlje Vatrenih nakon pogotka Andreja Kramarića

 ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
PRIVUKAO POZORNOST

Vatrenog čeka transfer karijere?! Talijani otkrivaju: Velikan je u HR reprezentaciji pronašao novog napadača

Nije ovo prvi put da se hrvatskog reprezentativca povezuje sa slavnim talijanskim klubom
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 28. studeni 2022. 17:30

AC Milan traži novog napadača i moguće je da su ga pronašli na Svjetskom prvenstvu, navodi se Calciomercato. U tekstu se podsjeća da je napadački red Milana imao problema u ovoj sezoni, posebno centarforskih, s obzirom na to da Olivier Giroud mora "raditi prekovremeno" jer se Divock Origi nije uklopio na pravi način i stalno ga muče ozljede, a Zlatan Ibrahimović je još uvijek izvan terena i veliko je pitanje hoće li se uopće vratiti, jer ima 41. godinu.

Uglavnom, igrač koji je privukao pozornost Milana je - Andrej Kramarić. Hrvatski napadač (31) je igrač Hoffenheima, a nije ovo prvi put da ga se povezuje s Milanom, jer mu je ugovor istjecao na kraju tekuće sezone, ali ga je jesenas obnovio do 2025. Svjetsko prvenstvo ipak je izlog i s dva gola u dvije utakmice, Kramarićevo ime ponovno je zanimljivo Milanu.

image

Andrej Kramarić

JEWEL SAMAD Afp

To sigurno ne bi bio jeftin posao kao što bi bio da nije produžio ugovor, ali s obzirom na to da ima 31 godinu, u Milanu računaju kako to ne bi bila ni kupnja s velikim svotama. Kramarić je igrač Hoffenheima još od 2016. Tamo je odigrao 234 utakmice, zabio 106 golova uz 46 asistencija.


"Hrvatska je favorit protiv Belgije, oni nas nemaju čime iznenaditi". Tim je riječima Stjepan Tomas najavio utakmicu trećeg kola SP-a koje se igra četvrtak. Kako je Tomas analizirao utakmicu protiv Kanade, ali i druge teme pogledajte u današnjem Mundocastu:

Linker
26. travanj 2024 13:32