Kristijan Jakić danas nije trenirao

 TOM DUBRAVEC Cropix
REPORT IZ DOHE

VIDEO: Dvojica Vatrenih propustila trening reprezentacije, jednog muči umor, drugog koljeno...

Dva dana uoči ogleda osmine finala hrvatska reprezentacija puni baterije i spremnike goriva...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. prosinac 2022. 16:45

Nakon što su Lovro Majer i Josip Juranović odradili današnje druženje s predstavncima brojnih medijskih kuća na press-konferenciji, Vatreni su odradili trening, pretposljednji prije utakmice s Japanom u osmini finala SP-a. Kako javlja naš novinar iz Katara, Dražen Antolić, Borna Sosa nije jedini koji danas nije trenirao po redovnom programu.

Video: Tom Dubravec

Navedimo to još jednom, liječnici reprezentacije naložili su lijevom beku Vatrenih da propusti današnji trening, kao i samu konferenciju za novinstvo, na kojoj je bio najavljen uz Juranovića. Sosa je iscrpljen, premoren nakon što je odigrao svih 270 minuta u grupnoj fazi, kroz oglede protiv Maroka, Kanade i Belgije.

>>> VIŠE O TOME PROČITAJTE OVDJE <<<

No dakle, osim Sose, danas nije trenirao niti Kristijan Jakić. Veznjak, a u novije vrijeme i stoper frankfurtskog Eintrachta osjetio je probleme s koljenom, pa je i njega, nakon preliminarnog pregleda, liječnička delegacija oslobodila obveza na današnjem treningu.

Ostali su spremni, baterije se pune, a benzina u spremnicima itekako ima uoči velikog ogleda s Japanom. Inače, kao što se može vidjeti na snimci našeg reportera Dražena Antolića, brojne medijske kuće iz Japana došle su snimati trening naše reprezentacije u vremenu od uvodnih 15 minuta, koliko je to omogućeno.

Video: Dražen Antolić


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Je li srpski izbornik Dragan Stojković genijalac ili blefer i kako je moguće da je Srbija pokazala toliko taktične nediscipline na Svjetskom prvenstvu? To je bila glavna tema današnjeg Mundocasta u kojem nam je u gostima bio trener Ivica Landeka. S njim smo pričali i o Hrvatskoj, ali i utakmicama osmine finala Mundiala. Pogledajte Mundocast:

Linker
20. srpanj 2024 07:38