FILIPPO MONTEFORTE AFP
PROGONOZIRAJU ENGLEZI

STIŽU KOFERI S MILIJUNIMA, A S NJIMA I OVA ŠESTORKA! ENGLEZI USKORO DOBIVAJU NOVOG 'MONSTRUMA' Ovo je potencijalnih 11: Coutinho, Cavani, Mertens...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2020. 00:30

Budući novi vlasnik Newcastlea, princ Mohammed Bin Salman, navodno bi za stvaranje nove momčadi mogao potrošiti i do 400 milijuna eura, ali i dovesti novog trenera, a kao jedan od kandidata spominje se i Max Allegri. Sve to kako bi se već iduće sezone borio za naslov prvaka zajedno sostalim velikanima engleskog nogometa.

U posljednje vrijeme spominju se razna imena koja bi trebala pojačati 'svrake', a engleski Daily Mail otišao je korak dalje te je na osnovi dosadašnjih prepostavki kada su transferi u pitanju, sastavio mogućih jedanaest Newcastlea za nadolazeću sezonu.

U momčadi bi se našlo šest novih imena, a posebno je impresivan vezni red gdje bi se zajedno trebali dominirati Philippe Coutinho, Radja Nainggolan i Nabi Fekir. U napadu bi drmali Edinson Cavani i Dries Mertens, dok bi u zadnjoj liniji stvari pod kontrolom trebao držati Kalidou Koulibaly.

View this post on Instagram

If the transfer rumours came true.

A post shared by Daily Mail Sport (@mailsport) on

Spominje se kako bi Newcastle trebao i definitivno otkupiti ugovor lijevog beka Jetra Williamsa. Kada je u pitanju aktualni kadar, zagarantirano mjesto u momčadi imali bi vratar Martin Dubravka, Jamaal Lascelles i DeAndre Willems te Allan Saint-Maximin.

Linker
24. travanj 2024 03:28