Jordan Mansfield/Getty Images
O TOME SE ŠUŠKA

SVI SE RASPISALI O POVRATKU BILIĆA, ALI ONDA JE SVE PALO U VODU U velikanu prokomentirali intrigantnu opciju: 'Svi su se željeli vratiti, ali...'

SVI SE RASPISALI O VELIKOM POVRATKU SLAVENA BILIĆA, ALI ONDA JE SVE PALO U VODU U velikanu prokomentirali intrigantnu opciju: 'Svi koji su nas napustili su se željeli vratiti, ali...'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2019. 20:48

U turskim medijima potpuno nenadano je osvanula informacija da bi Bešiktaš želio vratiti Slavena Bilića na trenersku klupu kluba.

U turskim medijima nagađa se da bi Şenol Günes, aktualni trener kluba, mogao napustiti redove istanbulskog velikana. Bilić je vodio Bešiktaš između 2013. i 2015. godine, a od rujna prošle godine sjedi na klupi saudijskog Al Ittihada.

Sam Günes za turske je medije komentirao vijest da bi se Bilić mogao vratiti u redove istanbulskog velikana i da je zainteresiran za takvu opciju.

"Treneri koji su nas napustili uvijek su se željeli vratiti, ali to ovoga puta nije slučaj. Tamo zarađuje velike novce, a ima još ugovor tri godine", rekao je Günes.

Linker
08. svibanj 2024 13:44