Zvonimir Kožulj

 ANP/DDP USA/PROFIMEDIA
NOVI TRANSFER

Bivši igrač Hajduka napustio Mostar, pridružit će se nekadašnjem treneru Dinama

Zanimljivo je da navijačima rumunjskog kluba nije baš sjeo široki opus klubova u Kožuljevom životopisu
Piše: Vito TomasObjavljeno: 30. siječanj 2024. 15:53

Zvonimir Kožulj napustio je Zrinjski i potpisao za Universitateau Craiovu. U Mostar je bivši igrač Hajduka stigao kao veliko pojačanje, no kao i u brojnim drugim klubovima kroz karijeru nije uspio ostaviti ozbiljniji trag.

U dresu Plemića Kožulj se proslavio u povijesnom 4:3 preokretu protiv AZ Alkmaar, no nakon toga je, nezadovoljan minutažom, radio probleme te je zbog toga odstranjen iz momčadi, a u konačnici mu je i raskinut ugovor.

U Rumunjskoj će na raspolaganju biti bivšem treneru Dinama i izborniku BIH Ivaylu Petevu. Craiova je trenutno na petom mjestu u prvenstvu s 34 osvojena boda. Zanimljivo je da pojedinim navijačima rumunjskog kluba nije baš sjeo široki opus klubova u Kožuljevom životopisu pa su se na objavi o potpisu igrača mogli načini ironični komentari poput:

- Do 30. godine osam transfera, obećavajuć transfer!

Nije to najbolji početak za bosanskohercegovačkog veznjaka, a na njemu je sada da na terenu opovrgne prve impresije navijača. U karijeri je Kožulj, uz Hajduk i Zrinjski, igrao i za Široki Brijeg, Vitez, Branitelj, Pogon Szczecin, Gaziantep i Eyüpspor, no nigdje se nije uspio zadržati dulje od dvije godine.

Linker
21. travanj 2024 03:02